Ik combineerde 2 recepten van Albert Heijn en kwam tot de volgende - eigenlijk zeer simpele - creatie.
Wat heb je nodig (4 personen):
- 1 blikje tonijn op olie (uitgelekt)
- 3 flinke eetlepels mayonaise
- 1/2 citroen
- handje verse basilicumblaadjes
- handje rucola
- 1/2 potje kappertjes (uitgelekt)
- 200 gr. fricandeau (vleeswaren)
Recept:
- Pureer de tonijn met de mayonaise, kappertjes, basilicum en sap van 1/2 citroen met behulp van een staafmixer
- Breng op smaak met wat peper
- Mocht de saus nou nog heel erg dik zijn, voeg dan wat water toe zodat een echt smeuïg geheel ontstaat
- Verdeel de fricandeau over 4 kleine bordjes
- Schep de tonijnsaus erover
- Garneer met wat rucola en eventueel nog wat extra kappertjes
- Serveer met wat stokbrood of een sneetje geroosterd brood!
No comments:
Post a Comment