26 March 2014

Thaise kipcurry


Uit het Bonus krantje van de Appie haalde ik dit recept voor een Thaise Kipcurry. Erg lekker! Wij aten het met noedels maar je kunt het natuurlijk ook met rijst eten zoals in het oorspronkelijke recept.

Wat heb je nodig:

  • rijst of noedels
  • 2 kipfilets
  • zak Thaise of Chinese wokgroente
  • klein pakje kokosmelk
  • pakje boemboe groene curry
  • roerbak olie of als je dat niet hebt gewoon olijfolie 
Recept:
  • Snij de kipfilets in reepjes
  • Kook ondertussen de rijst of noedels
  • Verhit een beetje olie in een wok en bak op hoog vuur de kipfilet reepjes
  • Voeg de groenten toe en bak mee
  • Voeg dan de groene curry en de kokosmelk toe en breng aan de kook
  • Laat het geheel zo'n 2 min. doorkoken
  • Verdeel de rijst of noedels over een diep bord en schep de Thaise mix erover
  • Klaar!

No comments: