23 July 2007

Broccoli Gorgonzola Quiche


Voor vandaag staat er een overheerlijke quiche op het menu. Er is een tijd geweest dat ik echt iedere week wel een quiche bakte, inmiddels is dat wat minder maar deze is een blijvertje gebleven!

Wat heb je nodig:
Bladerdeeg
500 gr. broccoli
150 gr. ham
100 gr. gorgonzola (of andere lekkere blauwe kaas)
3 eieren
2 dl. melk
peper

Recept:
Snij de broccoli in roosjes en kook in ruim water
Snij de ham en de gorgonzola in kleine stukjes
Bekleed een bakvorm met het bladerdeeg
Doe de broccoli in de bakvorm en verspreid de ham en gorgonzola evenredig
Meng de eieren met de melk en een beetje peper
Giet over de broccoli
Zet in de oven voor ongeveer 40 min.

Serveer warm of lauw. Deze quiche is eventueel ook lekker met gekookte of gebakken krieltjes.

1 comment:

Sylvia said...

test