Afgelopen week waren we in Nederland en hebben toen ook een avond bij mijn zus gegeten. Zij maakte dit heerlijke Italiaanse stoofpotje van kip en boontjes, het smaakte erg goed en ik ga het zeker thuis ook eens maken.
Dit recept is voor 4 personen.
Wat heb je nodig:
500 gr. kipfilet in grove stukken gesneden
2 stukjes citroenschil
peper en zout
3 eetlepels olijfolie
4 eetlepels rode pesto
2 uien
1 rode paprika
2 teentjes knoflook
250 gr sperziebonen
150 ml. kippenbouillon
Recept:
Snij de uien, paprika en knoflook in stukjes.
Bestrooi de stukken kipfilet met peper en zout.
Leg ze met de stukjes citroenschil, de gesneden groenten en de sperziebonen in een braadpan.
Schep de olijfolie en de rode pesto erdoor.
Schenk de bouillon erbij.
Breng het gerecht afgedekt op een laag vuur aan de kook en stoof het in 25-30 minuten gaar. Neem de laatste 10 minuten de deksel van de pan.
Serveer met pasta en een groene salade.
25 March 2008
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment