Iedereen kent het wel: allerlei restjes in de koelkast waarmee je niet weet wat te maken.
Ik probeerde eens deze macaroni van allerlei restjes en verdwaalde blikken die ik vond in de koelkast en de voorraadkast en zette het geheel nog even in de oven. Probeer zelf eens!
Wat heb je nodig:
- Pasta (ik gebruikte van die Belgische macaroni een soort van XXL versie van de elleboogjes)
- 2 halve paprika's
- Ui
- Blik gesneden champignons (uitgelekt)
- 150 gr. achterham
- Geraspte kaas
- 100 ml. sugo (als je dit niet in huis hebt gebruik dan ketchup)
- Flinke scheut kookroom
- Olijfolie, italiaanse kruiden
Recept:
- Verwarm de oven voor op 180 gr.
- Kook de pasta beetgaar
- Snij de ui, paprika's en ham in kleine stukjes
- Verhit een beetje olijfolie in een hapjespan of wok en fruit de ui met de gesneden paprika
- Voeg de ham, champignons en wat italiaanse kruiden toe
- Giet de sugo en de kookroom erbij en verwarm goed door
- Meng de pasta door de saus en schep over in een grote ovenschaal
- Bestrooi met geraspte kaas en zet voor 20 min. in de oven
1 comment:
Hi! I would like to invite you to check out our site www.volrecepten.nl . Adding your blog to our site will make your recipes available to many more users and help you get more visits to your blog. Our service is free and can you would be able to leave us any time.
If you like the idea of being found on our page, please, add your blog here http://www.volrecepten.nl/registreer-u-voor-de-topblogs-met-recepten.
Post a Comment