We waren afgelopen weekend naar Brussel, o.a. de toeristische route langs Manneke Pis en Jeanneke Pis gemaakt ;-)
Bij de Godiva Chocolaterie viel mijn oog op deze toetjes die in de etalage stonden. Leuk idee voor Valentijn volgende week! In chocolade gedipte aardbeien......
Wat heb je nodig:
500 gr. mooie grote aardbeien
50 gr. pure chocolade
bakpapier
Recept:
Was de aardbeien en dep ze voorzichtig droog. Er mag geen drupje water meer opzitten want anders mislukt het geheel!
Breek de chocolade in stukken en smelt heel langzaam au bain marie
Doop de punten van de aardbeien in de gesmolten chocolade en laat uitdruppen zodat er een dun laagje chocolade op de aardbei ligt. Leg de aardbeien op een bord bekleed met bakpapier en laat de chocolade hard worden in de koelkast.
Serveer in een "friteszakje" of ander leuk schaaltje.
Wat heb je nodig:
500 gr. mooie grote aardbeien
50 gr. pure chocolade
bakpapier
Recept:
Was de aardbeien en dep ze voorzichtig droog. Er mag geen drupje water meer opzitten want anders mislukt het geheel!
Breek de chocolade in stukken en smelt heel langzaam au bain marie
Doop de punten van de aardbeien in de gesmolten chocolade en laat uitdruppen zodat er een dun laagje chocolade op de aardbei ligt. Leg de aardbeien op een bord bekleed met bakpapier en laat de chocolade hard worden in de koelkast.
Serveer in een "friteszakje" of ander leuk schaaltje.
No comments:
Post a Comment