30 September 2007

Tagliatelli met zalm en spinazie uit de oven

Ook een toppertje dit recept, al zeg ik het zelf! Makkelijk, snel klaar en ook nog lekker. Vroeger maakte ik het erg vaak maar Hans is niet zo'n zalmliefhebber (helaas). Omdat hij er deze week toch niet is heb ik het gisteravond heerlijk voor mezelf gemaakt, en alles opgegeten!

Dit recept is voor 2 personen

Wat heb je nodig:
200 a 250 gr in stukjes gesneden gerookte zalm
1 (klein) pakje diepvriesspinazie
100 ml creme fraiche of sour creme
150 ml bouillon (van een blokje)
100 gr geraspte kaas

Recept:
Tagliatelli koken (geen zout toevoegen!)
Giet in een ingevette ovenschaal
Spinazie verwarmen, van het vuur halen en de stukjes zalm erdoor roeren
Verdeel de spinazie-zalm over de tagliatelli
Bouillon met de creme fraiche en geraspte kaas verwarmen en over het geheel gieten
Plaats in de oven voor ongeveer 20 min. of tot een bruin korstje ontstaat.

1 comment:

Anonymous said...

lijkt me heerlijk!!! mmmm...